Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

till dig min underbare man 




Sommarnatten

 

måste bara vänja mig

 

inte van vid denna tillåtande kärlek

 

du vill inte sätta mig i ett fängelse

 

du tillåter mig vara den jag är

 

så att jag kan sväva fritt däruppe

 

i den blå himlen 

 

du hindrar mig inte

 

jag älskar dig är för futtiga ord 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-06-24 07:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här tar jag som mitt eget fina bokmärke!!!
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma