Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite drygt 90, Diastolisk Riskzon?! Annars synbarligen fullt frisk, enligt laboratoriesystern... Emellertid mest min egen analys, byggd på diverse vanliga faktorer


Gräns # 9 : Blodtryck

 

 

Undertrycket

lätt förhöjt

Kolhydrater

bukfett nöjt

 

Sömnbrist stundvis

göder stress

Måste helst allt

textjobb, mess

 

Väntar med att

varva ned

tills dess dygnet

gått ur led...

 

Salter - socker

tävlar dans

tvära kast, fast

god balans

 

Cyklar fyra

timmar - streck

följt av passiv

skrivbordshäck

 

Pulsen lugn, dock

svajar till

Andas plötsligt

som jag vill

 

Tillskott håller

kropp mer flink :

vita-/kurku-

min och zink

 

Dricker mycket

vatten blott

- ökar också

tryck i blod?

 

Aldrig drogat

Full kontroll

Lurar trots allt

galna troll?!?

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 21:05



Bookmark and Share


  Nanna X
Låter som du är friskare än de flesta!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP