Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till vinden

Lyssna när vinden viskar
Hör hur tystnaden talar
Läs budskapen på väggarna
innan färgen torkat
Se genom dimmorna
på det som aldrig syns
Tro aldrig på det självklara
Håll dina verktyg skarpa
Ingenting är så farligt
som när kniven blivit slö




Fri vers av Bo Scharping
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-08 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping