Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mask på

Allt jag begär av dej är att du skall ta på dej masken
och
inte besvära mej igen
skall det vara så svårt?




Fri vers av Nattfjäril
Läst 481 gånger
Publicerad 2004-10-14 22:12



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
och tvetydig...är det tomten som omskrivs? ;)
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril