Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen går på som en ångvält mot alla lögner

Bensinpriset har höjts rejält
och inte ser det ut som att det
kommer sjunka och nu reagerar folk
protester har planerats, men stoppats
klart som tusan att staten inte vill se höra
hur upprörda de är över höjda kostnader!
försämringarna som de serverar ut
är enorma och ilskan som puttrar
håller på att koka över i massor
allt ska tystas ner mörkläggas
det ska läggas lock över pågående
rasering och det man inte pratar om
det finns liksom inte på kartan
men ack så de bedrar sig dessa politiker
verkligheten har kommit ikapp
nu pressas de emot hörnet och ljuset
bländar dem att tala klarspråk
sanningen går på som en ångvält
emot deras tomma flosker babbel och
lögner som fullkomligt rinner ur deras käftar
de vet då hur man förstör ett land som
en gång blomstrade av trygghet säkerhet
som en gång ägde en välfärd som hela världen
talade om och såg upp till som ett praktexemplar
nu hörs en annan ton och den ljuder dåligt
den svenska stoltheten har tynat bort
spåren efter de som styr är förödande
idag varnas turister då de kommer hit
att vara på sin vakt i landet som snart
är borta om inget radikalt görs!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-10 09:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP