Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd?

jag skrek som ett skräckfilmsvåp
och sprang
jag skar mej på fönsterglaset när jag hoppade ut
mina ben blödde när jag rusade ut i gräset som
klibbade runt mina ben
jag snubblade som dem gör på film
när han med kniv och yxa och högaffel jagar dem
och jag föll över ett staket när jag skulle klättra
med min korta kjol

Jag ville bara känna hur det var att vara rädd
När jag har ett så jävla tråkigt liv




Fri vers av Nattfjäril
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-14 22:23



Bookmark and Share


  Magnus VIP
vilken text... ."berörd"
2004-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril