Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer nu

”Mer energi”
”Mer volym”
”Vi vill se mer”
”Mer av dig”
”Ge mer”
”Meeeeeeer”

klaffen, blir bara provocerad.
Blir trött.
Idag vill jag inte ge mer,
tänker inte sätta hela livet
som insats.






Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-11 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP