Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De första stegen


Hörde du
kullerstenarna vårtal

såg du
hur kyrktuppen föll
över Blaiseholmen
med leende näbb

minns du
ljuset som bildade solspinnade katter
i Själagårdsgatans gränder

inte långt ifrån Everts vilande ande
på Den Gyllene freden

och stegen som sjöng i samtakt.








Fri vers av _Mian_
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-10-15 00:00



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Bakom dessa ord finns en melodi gömd och några tavlor. Dem skänkte du mig med dikten och de gjorde mig upprymd. Tack för dem.
2004-10-16

  JMR
mycket om det jag läste, tack!
2004-10-15

  Rachel Roth
fint fångad Stockholmsatmosfär...ler när jag läser den....så bra den är!
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_