Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur utan retur


Löser tid
löser vattnet

rensar agnen

fångar guldfiskar
ur rostiga akvarium

faller ej
i farstun

om
ändå,
till trots

plockas upp
kliver rakt

in i den inre hissen

stannar till

inser

river returbiljetten.




Fri vers av _Mian_
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-10-15 00:22



Bookmark and Share


  Eddy Norest
inser uppfattar jag som gängan i hela dikten.
2004-10-21

  Litorina
trygg som en halvsanning
2004-10-15

    Göte Holmlund
att spara returbiljetten är att fega i livet...alltid enkel
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_