Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt

Ständigt denna fråga
Alltid detta varför
Någon släckte din låga
Sanningen så skör

Skräcken i ögonen
Tårarna inte långt borta
Allt var väldigt längesen
Raderna var för korta

Svaren i det förflutna
Bakom mörka moln av smärta
Löften som var obrutna
Saker du aldrig fick berätta

Askan runt graven
Dörrar för evigt stängda
Sanningar flyter runt haven
Alla papper brända och slängda

Bara en skugga av dina minnen
En fågel breder ut sina vingar
Du blev som den klämda finnen
Vattnet som var fullt av ringar





Fri vers (Fri form) av Lidde
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-25 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde