Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viker en salladsskål

Prenumererar på den stora mattidningen

River ut sida efter sida

Viker en salladsskål som jag fyller
med valnötter och oliver
fikon och mango

Viker en gratinform

fyller med blomkålspure\'

Sist viker jag en stor fågel
som jag sätter in på tvåhundra grader



Jag vänder på tankarna
och steker dom på andra sidan

Smeten tar aldrig slut

-här får jag stå till dödagar



Man dör inte bara en gång

Först skall man marineras
Möras bultas ut och lakas ur

Paneras och fritteras
Kokas upp och skummas av

Läggas upp och ställas i kylen

För att slutligen
reduceras




Övriga genrer av Bim
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-06-25 14:27



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Underbart, jag har slängt alla mina recept! Läs min dikt "Fånga dagen" skriven när jag blev tvärtrött på alla uppmaningar i tidningar!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim