Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För hon förtjänar hela världen

Älskling jag vill ge dig den mjuka sommarvinden, den glittrande snön och det totala skyfallet när du behöver skölja bort det som varit. Jag vill ge dig skrattet som känns i hela kroppen och som läker det som gör ont. Jag vill ta dig i handen och visa dig att allt finns kvar, att livet är vårt. Jag vill ge dig min brinnande framtidstro och mitt hopp. Älskling jag vill ge dig allt jag någonsin kan- för du förtjänar hela världen.




Fri vers av ViktoriaSs
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-26 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker dikt.
2019-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ViktoriaSs