Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad men fri?

En hel sommar har snart gått utan henne. Så tyst. Men även om tankarna har varit på annat håll på dagarna så vandrar hon fortfarande in i mina drömmar på nätterna när jag sover. En morgon vaknade jag med en lättnad, för att sedan inse att det bara varit en dröm. Men just i det där ögonblicket då hon kom gående mot mig för att sedan öppna upp armarna och omfamna allt som är jag- ja då var det så verkligt något kan bli- utan att vara det. Jag minns hur jag tänkte att jag hela tiden hade vetat att det skulle bli just så- att hon skulle komma tillbaka, att jag hade oroat mig helt i onödan. Men det var ju bara en dröm. Och kanske är sanningen att det inte bara är natten med henne som var en dröm- kanske har vi hela tiden bara varit en dröm, en dröm som jag en dag skulle vakna upp från. Och nog är det precis som det där citatet som fastnat i mitt minne- ”sanningen kommer först att riva upp dig, men sen kommer den att släppa dig fri”.




Fri vers av ViktoriaSs
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ViktoriaSs