Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Någon sa en gång till mig att saknaden när någon försvinner är kärlek som inte vet vart den ska ta vägen. De orden ekar i mitt huvud nu när bröstet känns så trångt att det gör ont och jag kan höra mina egna hjärtslag slå i otakt. Om inte kärleken vet vart den ska ta vägen, den som guidat mig genom livet, hur ska jag då veta det?




Fri vers av ViktoriaSs
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-28 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker! Skör! Spröd! Och med frågornas fråga på slutet!
2019-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ViktoriaSs