Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormfågel

Stormfågel har rett sig ett bo
i mitt innersta mörker.
Fällt ihop sina vingar och lagt sig till ro
som en stålgrå tyngd
av täthet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-30 23:35



Bookmark and Share


  H.C.B
WOW! Riktigt bra. Jag känner av denna korta värdefullt skrivna text. Inspärrad.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP