Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härliga yttrandefrihet, den ger jag aldrig upp, om de så får hänga mig på ett kors, min text får så gärna irritera pk ;)


Du är en ros som strålar mitt bland allt ogräs

Tack Jimmie Åkesson för din kamp
för svenska folket och vårt land Sverige
du visar verkligen i dina handlingar
att du står upp och bryr dig om oss
vi som vill landets bästa och vill
att det ska få blomstra ut i glädje
du är en otroligt modig person
du behövs mer än någonsin!
du är en ros som strålar
mitt bland alla andra
ogräs ljugande politiker!
du är rakryggad ödmjuk
vänlig bär fredligt sinnelag
god lyssnare har ett artigt sätt
du bär verkligen vett och etikett
Jimmie Åkesson tack för allt du gjort
och för allt du gör för Sverige
din kärlek för fosterlandet lyser
ditt hjärta bär stor empati
mitt hjärta känner stor
tacksamhet för att du finns
tackar Gud för dig
och jag ber för dig
bara fortsätt kämpa
Gud är med och stöttar
hjälper dig i kampen!


God Bless You!




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-21 09:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för denna fina hyllning!
2019-06-24

  MALVAA VIP
om de så får hänga mig på ett kors, min text får så gärna irritera pk ;)
´´´´´´´´
ta det lugnt ingen får hänga dig på korset ;) du yttrar dig helt fredligt så du har rätt att kritisera det du vill på ditt eget sätt
2019-06-24

  MALVAA VIP
Jag är inte partisk men mannen gör det så att Sverige mår bra efter all smuts som Sverige lidit av
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP