Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dit regnet når

Mina fotsteg
då jag sprang efter ditt tåg

Dröjer sig kvar under perrongens tak
dit regnet aldrig når

Tiden i en kapsel
då världen var vår att erövra

Stormen här ute på slutet av perrongen tar aldrig slut
den suddar ut spåren av oss dag för dag

Ändå bara du som kan förstå
o solen stiger

Ännu ett minne sköljs bort
dit regnet alltid når




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 310 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2019-06-03 19:17



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vemodsvackert
2019-06-16

  stormengudrun VIP
Sorgesamt och verkligt. Samt fin bild.
2019-06-07

  Hopplös själ
Gillar hur du knyter ihop här och nu med minnen.
Också känslan av att minnen gör som de vill med tidens gång!
De görs om med både sol och regn i våra tankar just där på perrongen och i alla andra vardagliga ögonblick!
2019-06-07

  Unsaidwords
Älskar början. Fruktansvärt bra början.
2019-06-06

  Mockasinet
Kan relatera till texten. Verkligen.
Väcker många känslor i mig.
Mitt livs kärlek slets ifrån mig, till en annan värld liksom.
Tack
2019-06-05

  Rosmarin
Mina fotsteg.... /Då jag sprang efter ditt tåg /Dröjer sig kvar under perrongens tak

Dessa rader fångar mig och berör. Fint gestaltat.

En annan rad som sticker ut lite extra ä:
Den suddar ut spåren av oss dag för dag


Får jag komma med en liten synpunkt också? Att varenda rad börjar med stor bokstav ställer sig i vägen faktiskt för flytet i läsningen.

Berörande dikt!
2019-06-05

  Hjördis Krovotskij
vackert och sorgligt.
2019-06-05

    Pelle1212
Känner smärtan..
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm