Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då du vände ditt ansikte från mig

att födas mellan raderna
och omfamna tomrummet
är allt jag vill göra
då du inte längre ser mig
jag längtar efter din
uppmärksamhet och önskar att jag
kunde mäta mig med dig
i all din skönhet
men jag är ingen
då jag vandrar i den skugga
du lämnat mig i


dina initialer är mitt dagliga bröd som jag behöver för att leva

 




Fri vers av Jess81
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-06-25 22:18



Bookmark and Share


    Ylv
Hej!
Gillar alla dina texter! Fortsätt!
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Jess81