Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan avsked

just innan avsked
var stunden med dig som bäst
gnagande saknad




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-06-25 22:54



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Sätter en femma här för känslan i orden och för att du förmedlar dem på ett sätt som går rakt in !
2006-06-27

    Bodil Sandberg
I avskedets stund...minuter att minnas...sekunder att drömma...för alltid...
2006-06-26

  Hildegun Relefors
Direkt till hjärtat, väl byggda få ord, säger allt
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP