Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar spår

Du lämnar spår i min snö
stillar min storm
ger mig mod att lyssna i mörkret.

Jag vill gå i tystnaden med dig
och låta natten nynna sin sång.

Jag vänder mig om
du skimrar i mörkret
som en borttappad pärla
och jag vill drunkna i natten
tillsammans med dig.

Du gör skuggorna blå och bekanta
och jag vill upplösas i natten
tillsammans med dig
falla som flingor mot marken
nudda tomheten på gatorna
runda gatljus som ensamma månar
och en glädje större än mörkret.

Dina händer värmer vintern.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP