Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanan

Någon har smutsiga kläder
och luktar som en hund.
En annan pratar om vind och väder,
i sin telefon en stund.
Där borta sitter någon med lurar
och lyssnar till musik,
jag själv sitter där och klurar
och undrar om jag kan va unik.
Alla suckar och varje blick
har något särskilt att berätta
som talar om i vilket skick
vi är, genom steg, tunga som lätta.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-10 09:39



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En iakttagelse av världen omkring oss. Människor som skriver registrerar alltid allting runtom. Visst är det en intressant värld. Det är en utomordentligt trevlig heltidssysselsättning, som om man ger ut det i bokform till och med kan generera pengar :)
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP