Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använder lögnen som ledstjärna

Min penna kommer aldrig sluta skriva
om vad som händer i mitt vackra
lilla fosterland och då syftar jag på
alla frätande skador som sker dagligen
hela samhället är angripet in i minsta
lilla vrå och det känns märks & hörs
enorma kostnader som skenar i höjden
därav alla ständigt höjda skatter för folk
som halvt sliter ihjäl sig under stress & press
den svenska välfärden skulle ju krossas
de orden stämmer till fullo och det känns
som marken under fötterna rämnar
att bli äldre gammal & sjuk skrämmer
politiker behandlar folk mycket olika
de verkar älska att särbehandla och
allas lika värde är bara tomma flosker
använder lögnen som ledstjärna
mörkläggningarna går på högvarv
hela tiden ska det vinklas & vridas
så att sanningen inte ska avslöjas
manipulera folk leda dem in på
villovägar är politiker bra på
men det märks vilken mästare
de följer och inte är det godhetens
i deras fotspår syns förintelse..
om de ägde ett gott & varmt hjärta
då skulle det INTE se ut som
det gör idag i Sverige






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-10 11:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb och twitter
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP