Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina barn



Mammafamnen

 

å vad mina armar längtar

efter att få famna er

 

inte alltid ni vill numera

och det är okej 

 

precis som det ska vara

kan bara inte rå för

 

att mammafamnen känns tom

utan er däri 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-06-26 06:42



Bookmark and Share


    Solskärva
Min famn börjar värka... FINT!
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma