Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utgifterna är skyhöga & inte kommer de minska i framtiden, vart tar alla pengar vägen!?! svara oss ni som som styr över folkets huvuden!


Politikerna vänder kappan efter vinden

Politikerna vänder kappan efter vinden
det är de bra på och lurar väljarna
att tro på deras olika budskap som
kommer ur deras stora lögnar munnar
löften på löften flödar ut ihop med
falska leenden där lömskheten lurar
kallas också falska rävar på löpande band
deras agenda är glasklar och det är att
stjäla så mycket skattepengar som går
från de hårt arbetande invånarna och
från pensionärernas mycket låga pension
de styrande har i dagarna fått sig en
rejäl löneökning och klappar sig på magen
det gäller att roffa åt sig & sen leva gott
man blir skogstokig på dessa figurer!
de tror inte folk fattar vad de håller på med
men ju mer tid som passerar avslöjas
det som sker bakom kulissens draperi
deras lögner håller på att fallera ruttna
sanningen arbetar febrilt både dag & natt
att stå & ljuga inför folk är rent ut sagt vidrigt
fler & fler börjar fatta vart landet är på väg
inte är det uppåt utan rätt ner i mörkaste hål
dessa figurer har banat vägen dit
det enda de är intresserade utav är
makt & pengar & förstöra förgöra
allt som heter Sverige
svenskarna bespottas
det kan de inte gömma
det har vi vetat länge
vi som fattar agendans
pågående rasering!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-14 23:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb och twitter.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP