Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

fick ett sms från en man från förr

detta blir mitt svar




UPPTAGEN

 

måste bara säga dig det

 

Upptagen-skylten lyser i neon

i mitt hjärta

på min kropp

i min själ

 

etsad


 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-06-26 11:33



Bookmark and Share


    liv-mm
gillar den, men det sista 'etsad'
varför ej sluta där?
- etsad i min själ..
(bara en tanke).
Bra & tänkvärd!
(|)X
*L''
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma