Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitta under ett lövträd & läsa eller skriva eller bara vara

Gryningsljuset steg för flera timmar sedan
fåglarna kvittrar sjunger skriker i väldig kör
det riktigt sjuder av liv & lust hos dessa små
lyssnar in deras melodier klanger och njuter
vilken helt fantastisk musik som spelas upp
tala om att bli hänförd inspirerad & glädjefylld
grönskan har exploderat i otroligt vackra nyanser
färgstarka blommor strålar i olika paletter
naturen har fått ny ton som ropar sommar
nu är den efterlängtade tiden äntligen här
saknat att få gå barfota på strandens sand
även på klippor och bara få strosa omkring
smaka den ljuva årstidens alla friska dofter
känna vinden beröra & solens varma penseldrag
bada i salta havet & simma bland vågorna
avnjuta kaffe i det fria & låta tankarna segla
som vita segel på oändlighetens vatten
vandra i skogen stanna vid någon sjö
se solen gå ner bortom horisontens rand
sitta under ett lövträd & läsa eller skriva
eller bara vara finnas i stundens andetag
låta livet tala viska till mitt lyssnande hjärta
välkomnar dig sommar med öppen famn
ska gå på bryggor & titta på båtarna i hamn







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-16 09:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt!
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP