Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande ängel

Nedkliven från himmelens vackraste plats
ligger du sovandes på mitt golv
masserar en ängels fötter


livet i mig slutar inte dansa
dör jag nu, dör jag hos
dig


 musiken penetrerar tankarna
låt den aldrig ta
slut

 

Låt tyngden för ögonlocken hålla dem stängda
låt mig ligga bredvid dig, omfamna dig
ta in din doft

 

ögonblicket försvinner
jag fick ha en ängel hos mig

nu målar tomheten golvets glans
o dig ser jag bara när jag blickar upp
min ängel

 

 

 




Fri vers av Leosm
Läst 327 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2019-06-19 11:46



Bookmark and Share


    Askanden
Härlig fotografi av det flyktiga det momentana
2019-07-08

  danne //
mycket kärlek .. man nästan blöder ..
det är verkligen vackert å skört...
2019-07-03

  Mfredrik VIP
Grymt bra
2019-06-25

  R.pupkin
nu målar tomheten golvets glans
Oj va bra!

2019-06-24

  Respons VIP
Kärleksfullt!
2019-06-19

    ej medlem längre
Riktigt bra!

2019-06-19

  WyS VIP
Wow, vackert ordat!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm