Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhetens oaser

Daggens droppar glittrar
ljuset har sträckt ut strålarna
stilla vaknar dagen upp

Stillheten smög försiktigt på tå
nuddade vid min kind
mjukt som smekande vind

Himlens moln seglar fritt
på oändlighetens hav
glider fram i utan ord

Tysta rummen viskar ro
stannar sätter mig och lyssnar
fyller inre med harmoniska klanger

Livet talar livet visar vägen
i stillhetens olika oaser
döljer sig oändliga hemligheter






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-19 09:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sköna ord.
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP