Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisorna haglar som stora isbollar

Mina frågor till styrande politiker är många
men jag får aldrig några svar då jag skriver
till dem & frågar varför de behandlar människor
så helt olika som de uppvisar så klart överallt..
att de trampar på svaga hemlösa sjuka & gamla
att de ger viss klientel förtur till bostäder
fast andra stått i kö i flertal år & väntat..
orättvisorna haglar som stora isbollar
så många får känna av dem & blir behandlade
som om de inte hade något av värde alls..
trots att de har arbetat & gjort rätt för sig
visat respekt för lag & ordning & varit fogliga
att detta ens får förekomma i vårt land
är en så stor skam att jag inte finner ord!
sen har dessa mage att stå & babbla om
allas lika värde & att inte ställa folk mot folk
men det är ju precis det de gör i sina handlingar
de står ju & ljuger för folket rätt i ansiktet!
det sjuder av ilska & min är otroligt stor
min penna inte kan vara tyst
utan är tvingad att skriva ut den
& kommer fortsätta tills politiker
börjar agera & visa i handling
att de gör totalt fel!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-25 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda rader, mare.

Den brasilianske sambageneralen Joaozinho Trinta formulerade följande kloka ord: ”Folket tycker om lyx. Den som tycker om misär är intellektuell.”

Det är bara att luta sig tillbaka nu och invänta reaktionen

från det svenska folket

när det inser att en liten grupp av 68-intellektuella och/eller korrupta individer, som alla föraktar Sverige, bestulit folket på allt; kultur, land, pengar, tillit, säkerhet, kvinnofrid, värdighet, självaktning och framtid.

Det nya fattig-Sverige, utan välfärd och trygghet, kommer bli den bästa valarbetaren.

Det är bara att luta sig tillbaka....
tärningen är kastad.
2019-06-25

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-06-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP