Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Jag är ständigt rädd
Är aldrig riktigt beredd
Alla dessa nya beslut
Alltid den hårda knut
Alla nya personer
Ser dom som spioner

Spegeln som går i kras
Ögon som var av glas
Skräcken som finns överallt
Ser alltid denna gestalt
Håller mig medvetet undan
Allt som görs i skymundan

Vägrar släppa kontrollen
Vill aldrig vara tvåa på bollen
Vart hittar jag då modet
Som inte ligger i det skrivna ordet
Ser ständigt en fara
Det jag aldrig tror mig klara

Fast i en bubbla
På orden jag snubbla
Vågade heller aldrig fråga chans
När dom skrivna orden inte fanns
Ständigt gömd bakom orden
Finns jag ändå här på jorden




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-01 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde