Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om tillblivelsen

 

Kaos går med Gud
Turbulenta är framstegen
Ibland blixtrar det till
Ibland behövs tid och tålamod 
Ingen vind blåser ihop ett flygplan
Av en skrothög




Övriga genrer (Aforism) av KattenKin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-03 15:05



Bookmark and Share


  Respons VIP
Tänkvärt!
2019-07-04

  Kungskobran VIP
Inget går av sig själv
gammalt ordspråk
2019-07-03

  Marita Ohlquist VIP
Skall man kunna flyga igen så måste man ha hjälp av duktiga mekaniker.
2019-07-03

  Nanna X
För mig handlar dikten om att bli hel igen efter en krasch. Det är enligt min erfarenhet en process där kaos och ordning växlar och samverkar. Andra får tolka hur dom vill.
2019-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen harmoni i det, Salvador.
2019-07-03

  Poeten Salvador VIP
Själv tror jag på anarki, kaos och ordning i harmoni
2019-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Kaosmakterna står i opposition till Gud.
Bibeln säger, att Gud inte är oordningens Gud utan fridens.
2019-07-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP