Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprinnelse

Världen uppstod ur ett gap
ett jättelikt gap
och en uttråkad gäspning.
Händer det inte något snart?
Ur den gyttjegrå ledan
den färglösa händelselösheten
uppstod något.
Inte ett fingervarmt paradis direkt
men inte heller ett iskallt helvete.

På många sätt inte helt lyckat
fullt med konstruktionsfel
och förfelade företeelser
men åtminstone aldrig enahanda.

Som underhållning betraktat
lite väl blodigt
som om en romersk kejsare bestämt programmet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-04 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra! Romersk kejsare. Ja dem kan man fan inte lita på!
2019-07-06

  danne //
En av alla uppkomster
den nordiska är mer mordiskare
men allt är generellt samma , om mörker å ljus ond å god
gillar din ljusa ton även om romerskt blodbad hittade sig in

2019-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP