Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haiku


taranta

du lämnar nyckeln

som fortfarande är varm

den svalnar inte




Bunden vers (Haiku) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-13 16:23



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08

  Annie b'larsson VIP
Nycklar i ens liv, tänker jag. Speciellt en nyckel. Den ligger i en ask och när jag öppnar asken är nyckeln fortfarande så het att den glöder.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP