Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är kärleken

Kärleken kan inte se
det hårda och det kalla

kärleken är blind just för
den skall finnas till för alla



som det största på vår jord

utan gester utan ord

trevar den sig fram i blindo


Bygger upp bland skrot och korn
stora vackra gyllene torn

från vars utsikt människan ser
hur kärleken sig blint beter

Kärleken kan inte se
och jag tror mig veta

många vore vi nog då
som utan kärlek skulle gå

och sorgset tomhänt leta




Övriga genrer av Bim
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-06-27 00:42



Bookmark and Share


    Solskärva
Mmm, vackert! Särskilt fint är raderna "bygger upp bland skrot och korn stora vackra gyllene torn", tycker jag! Snyggt!
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim