Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du petar på mig

Vi är bara kompisar säger du
Medan du petar på mig som om du inte kan låta bli

Jag kan inte låta bli att titta på dina fylliga läppar
Jag förvånas av dem, du är omedveten av dem

Jag tänker på hur det skulle kännas med din blöta mun på min blöta fitta
Du skulle bli chockerad och förnärmad, säga att min libido är ovanligt stark

Jag skulle vända mina kattögon mot dig, säga att din är ovanligt svag
Sedan skulle vårt munhuggeri vara i full gång




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-09 11:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fö kort underkäke
intrigmakare
för kort unerkäke.


roligt av tjechov.
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca