Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får jag lov…


Midsommardansen

I klänning med bara axlar och blommor i mitt hår,
Önskar jag du ser mig, på verandan där jag står

Jag vill så gärna dansa, men du finns inte här
Du dansar med en annan – ja den du håller kär

Kanske ser du upp, mot himlen någon gång
Ja, kanske hör du då, mitt hjärtas längtans sång

Kanske bara lite, tänker du på mig…
Jag glider ut på gräset och dansar bara för dig




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 679 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-27 11:51



Bookmark and Share


  Herr Morris
Fantastiskt text, lika vackert och lätt som älvornas dans i natten!
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för