Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En något bedagad salongsfäig historia"



Han höll henne på halster
Angående giftemål

Hon höll honom borta
Från hölstret o avtryckar
-fingret

I någon månad varade
deras ovissa förhållande

Till sist låg han där ändå.

Inte genomborrad
utav några kulor

Utan tagen till sista
Vilan av lungsoten

Hon gifte sig sedan
Med en sävlig begravnings
Entreprenör


Det var lugnast så
Att stadigt kunna
försörja sin lilla

heta passionerade
skjutjärns-dotter
I all hemlighet







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-20 05:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
skjutjärns-dotter
Ha ha :)
2019-07-22

    Lena Staaf VIP
Livets realiteter som besegrade passionen. Både lite sorglig och ett drag av komik.
2019-07-20

  Kungskobran VIP
Härlig berättelse om hur livet kan komma och gestalta sig
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP