Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en hänvändning, med en tumme, om ett finger


Det ska vara ett par framsmekta höfter, en stjärt lyft från sitt underlag, som ska vara våtmark. En vulva uppdragen i tunn tråd, krokad. Det ska vara jag intill, sittande på knä, blöt, med snedriktad lem, upp ur vit skjortkant.

Ett slickat hår, ett lystet kvinnoansikte, en betagen mansmun, som ska vara ett tillfälle. Det ska vara toppat med en droppe regnbågsfärgat sekret, genomlyst, en rödflammande augustisol, i Mariefred.

Det ska vara jag som kliver över ett ben, in. Jag tänker lägga mig i. Det ska vara du som med pekfinger och tumme vill ta, om. Jag tänker mig det som inget särskilt alls, efter regnet, allvarligt.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 18:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
På pricken som man som man vill ha det.
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson