Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sommar helt enkelt


Sommar

Det nyfallan regnet droppar från träden och solen tittar fram
På blöt asfalt kryper snigel utan skal
Underbar äppelcider från Kivik bubblar i min strupe
och stolen är fortfarande lite fuktig
Kusinen skrattar glatt
och pappa lutar sig tillbaka mot solen
Bilens däck rullar mot grus
Gräset är grönt och jordgubbarna röda


Teet är klart och det bränns nästan på tungan
I vardagsrummet är TV:n på det är SVT 1
Och jag vet att klockan är nio och att nu är det dags för
mord
Det känns bra
och morgondagen har vita stränder som väntar

Och i breven står det att det är härligt med sommar




Fri vers av sara-alice
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-06-27 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart