Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag återigen lämnat bakom mig det svenska tungsinnet och njuter hos min son och hans familj i MayFlower nära Conway i Arkansas.


Arkansas USA


Det första som möter mig

är den enorma fågelsången


Sedan son, sonhustru,

barnbarn och hundar


Här är så lätt att andas

och himlen känns så nära


Gud hör varenda liten suck


och lovar ta hand om mig

de år jag har kvar att leva


inte bara mig han tar hand om

utan alla mina bördor som jag

får kasta på honom som ensam

förmår leda allt till seger och utväg


Jag inte bara får utan jag också ombeds

i Guds Ord att "förgäta det bakomliggande"


och jaga mot målet min själs förlossning...

Vilken dag det skall bli när Jesus jag får se




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-27 18:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi är många som jaga de sällsynta
Åren å vill leva länge å njuta av Guds paradis som vi många vil bygga.
Du är modig du Birgit, å reser så långt resa, kanske bara för kraften å modet å glädjen i tron som de äger däröver och
Hos din sons familj å i Arkansas!
Bless you sister!
2019-07-28

  mare VIP
Underbart för dig
ta vara på din tid
fånga lev njut!
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP