Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett barnbarn förbarmade sig...Bild Ethan Forslund.


Tidigare hemlös gatuhundvalp i Arkansas


Jag är inte uppvuxen med hundar

så för mig var det något nytt att

bekanta mig med hundarna här

hos min sons familj i Amerika


Den ena Daisy Labrador Pittbull


kom till dörren som hemlös gatuhund

och ena barnbarnet förbarmade sig och

idag är den fullvuxen och otroligt mycket

tillgiven och snäll på alla sätt och vis...


Jag har fått tänka om och älska hundar

då de så kärvänligt kommer till mig och

vill leka eller bara sova vid mina fötter

och ge mig lugn och harmoni hela tiden




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-29 20:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint att ta hand
om hunden & ge den
ett kärleksfullt hem
så gullig!
2019-07-30

  Niliboy
Ärinte pitbull kamphund , men är kanske som man fostrar dem. Alla behöver vi kärlek å omtanke. Lev väl du Bibbi!
2019-07-30

  AKT VIP
Hunden är människans bäste vän.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP