Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu din

Vi var bara barn, men jag var en gång kär
Du en gång mitt lilla hjärta tog
I fickan du stoppat och där det ännu är
Och slår som det en gång också slog

Jag ser dig idag, blott i min mobil du finns
Och jag undrar med magen i knut
Om det kan tänkas att du mig ännu minns
Om det ännu i din ficka något buktar ut





Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet