Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedträn med slips

Jorden i lågor och gubbar bara står
Med slipsen de ögonen gömmer
En flicka i regnrock och flätor i sitt hår
Tar ton om de lågor folk glömmer

För gubbarna blundar, de vill inte se
När lågorna världen förgöra
Ansvaret istället, till barnen de ge
Som skriker för att någon ska höra




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-11 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet