Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Söndagens gudstjänst. Egen bild.


Living Truth i Mayflower Arkansas.


En ny upplevelse.

Här växer kyrkor

som svampar

ur marken




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-05 22:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Spännande med nya platser...
2019-08-17

  Jaseph
Hoppas ”svampen” ger ”god frukt”!
2019-08-11

  mare VIP
Lätt att starta
en kyrka där
bra & dåligt
hoppas gudstjänsten
gav mersmak ;)
2019-08-09

  Niliboy
Men det finns många katoliker Over there!
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP