Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs äkta varm & brinnande kärlek

Hatet växer istället för kärleken
det snackas så mycket om
att alla är lika värdefulla
att alla är viktiga i samhället
om att man ska visa kärlek
så mycket prat om kärlek..
men ofta är detta tomma
innehållslösa ordfraser
det ljugs på löpande band
hatet är faktiskt större
äkta kärlek känner man
& det märks i dess spår
för om den är sann så
växer den & omfamnar
man gör inte skillnad
på folk & folk & man ställer
inte folk mot varandra
om man är fylld av kärlek
för sann kärlek förenar!
den bygger upp själar
den binder varmaste
kransar omkring & visar
att den värnar om alla
den står för allas lika värde
det är lätt att prata
men det är ju i handlingar
det avslöjas vika vi är
som det ser ut så blir
det kallare & kallare
det behövs äkta varm
& brinnande kärlek
då kommer samhället
att förändras till det bättre







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-03 23:01



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
riktigt bra !
2019-09-05

  Bibbi VIP
Så sant.
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP