Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe med skatan

Uppe tidigt
försöker få ordning
på andningen

så pass att jag kan få
fem minuter
för mig själv

kräver mer tid
än huset
fullt av ungar

kräver all tid
särskilt på morgonsidan



när skatan skrammlar förbi med sina marracas




Övriga genrer av Bim
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-28 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim