Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusgrå himmel


ändå sjunger småfåglarna
bara de får gryning

en gång till




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 566 gånger
Publicerad 2006-06-28 07:18



Bookmark and Share


    Agneta VIP
en hoppfull text som fångar mitt hjärta
2006-06-30

  Anders P VIP
fåglarna glömmer gårdagen och gör sig inga föreställningar om morgondagen.
2006-06-28

  kath
så var det .........
2006-06-28

  kath
ibland kan deras sång ge oss styrkan att kliva ur något smärtsamt ......... de tycks oss som om de sjunger bara de får se ljuset ännu en dag ......... och det är ju många gånger så att lyckan är oerhört nära .... fin text ....

som någon vis människa sa

vi kan inte bli lyckliga
vi kan bara vara lyckliga
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP