Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet viskar till mitt hjärta att leva till fullo

Morgondagen vet jag inget om
allt jag äger är här & nu i stunden
försöker fånga det som lyfter min själ
som att lyssna på musikens uppmuntrande toner
skapa skriva läsa ord som inspirerar
försöker fokusera på positiva saker
oavsett allt negativt som finns runtomkring
ska det inte få övertaget över mitt liv
det är för värdefullt & för viktigt för mig
utan att man minst anar kan det tas ifrån
tiden vandrar & väntar inte in mig på
någon hållplats så att jag kan stanna den
livet vill att jag ska göra allt som gör
att jag mår bra & trivs med min tillvaro
viskar till mitt hjärta att leva till fullo







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-11 23:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En viktig uppmaning!
2019-08-16

  Trollbunden
Bra. Jag tog samma beslut för ett tag sedan jag med. Det stora är att kunna hitta det lilla som ger ett lyckligt liv i en korrupt värld full av ondska. Det går att hitta sin oas i alla strider. Även soldater behöver återhämtning ibland. Kampen får inte bli hela livet. Det måste finnas en balans. Lycka till. Kram.
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP