Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärjelse

Sommaren är inte slut,
men den öppnar sig
mot hösten.

Det tar emot,
men ska nog gå.

Jag har en röd bil.
Jag har ett kök med utsikt.
Jag har en man som står ut
med att jag är
både borta och nära.

Kanske mest borta,
i geografin
och i tanken.

Rönnbären rodnar och regnet faller,
men ännu är det inte höst.
Det ska nog gå.

Jag har en röd bil
och ett kök med utsikt.

Reklamblad i brevlådan skriker
om pennskrin och skolstart.

Jag gör planer
för att ta mig genom vintern.
Borde gå mer på teater
och träna regelbundet.
D-vitamin.

Det ska nog gå.
Det har gått förut.

Jag har en röd bil.




Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-14 09:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bortsett från träningen gillar jag detta skarpt!
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg