Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina vingar ligger i mörkret

Blipp och blues
Ljuden hörs i skogen
Vi tittar på varandra
Jag ser mig själv och mina vingar
Vi ligger i mörkret
Det här går inte längre

Det här går alldeles utmärkt
Så kommer distortionen som ekar i våra läten
Och njutningen är totttttal




Fri vers av Frajberg VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-08-15 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP